2016-10-13 08:03:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Teli van életörömmel!

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma mindenben nyerő, senki sem veheti el Öntől a győzelmet. Kirobbanó formába van, amit ki kell használnia, egyébként csodálatos élményektől fosztaná meg magát. Ma egy olyan emberrel találkozhat, akit annak idején nagyon szeretett, de már ezer éve nem is látták egymást.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Teli van életörömmel! Egész fellépése erőt, energiát sugároz, munkáját gyorsan és hibátlanul végzi. Alig várja az újabb feladatokat. Megbeszélései eredményesek lesznek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Keményen összetűznek a párjával egy feltételezett harmadik miatt. Ne rontson ajtóstól a házba! Kis lépésekkel, higgadtan és csendesebben is rendezhetik a helyzetet. Ha alaptalanul féltékenykedett, akkor kérjen őszintén bocsánatot!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munkahelyi mendemondák a legfontosabb témái a napjának. Most végre tisztázódhat a helyzet, és kiderül, mi volt igaz a híresztelésekből, és mi nem. Ezután már ön is tud önteni, merre akar továbblépni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Keresztülhúzzák a számítását, ezzel nagyon felbosszantják. Pattanásig feszült idegekkel végzi tovább a munkáját. Valószínűleg anyagi szempontból is rosszul érintik a változások. Este beszélje át a dolgot a párjával!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Biztosan tele van mára a határidőnaplója, délig a legtöbb feladatot el is tudja intézni. Délután már néhány dolog elhúzódhat, vagy le is mondhat valaki egy találkozót. Ez lehet, hogy kicsit felbosszantja, de sajnos muszáj lesz néhány programot törölnie.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A nagy lehetőségek bolygója a Mérleg jegyében áll, sok jó ötlet jut eszébe, de a megvalósításukkal még várnia kellene egy kicsit. Törődjön inkább a régóta halogatott dolgokkal, minden cetlivel és írással, amit összegyűjtött az íróasztalán. Estére megkönnyebbülhet, mert néhány kellemetlen dolgot el tudott intézni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nagyon eltérő habitusú emberekkel találkozik ma, és mindenkivel megtalálja a közös hangot. Egy összejövetelen találkozhat egyik régi barátjával is. A munkahelyén már nem mennek ilyen jól a dolgok, több nehéz üggyel is szembetalálhatja magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ingerültté válhat, pedig most sok türelemre lenne szüksége. Olyan információ birtokába juthat, amely megváltoztatja a közeljövő terveit. Egy zűrös magánéleti helyzetet sikerül megoldania.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma csak a rutin munkákat végezze el, a fontos döntéseket halassza máskorra. Izgalmas randevúja lehet, a románc szépen indul, és tartós kapcsolattá is érhet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy kényes családi ügy kerülhet terítékre. Tegyen meg mindent, hogy hamar megoldja a dolgokat. Legyen nyitott és őszinte. Arra is ügyeljen, hogy értőn hallgassa a másikat, és vegye figyelembe a szempontjait!

Halak: II. 19. - III. 20.
A tegnapi lendület még ma is tart, sok dolgot sikerrel tud zárni. Amihez most fog hozzá, hamar eredményt hoz. Ugyanakkor ingatlanokkal kapcsolatos szerződéskötésre nem alkalmas a nap, most átverhetik, vagy komoly összeget veszíthet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: